Tuotteet

Varmasti markkinoiden luotettavimmat tuotteet.

Veneet ja perämoottorit

Vesijetit, mönkijät, moottorikelkat ja mopot

Ruohonleikkurit, lumilingot ja pienkoneet

Laiturit, trailerit ja tarvikkeet

Navigointi ja muu elektroniikka

Tarjouspyyntö

Veneet

Edustamme Lekemarinilla vain laadukkaimpia venemerkkejä. Edustamiemme merkkien toimintavarmuuden tiedämme olevan ensiluokkaa. Tuhansien tuntien käyttökokemus ja tuhansien tuntien huoltokokemus on yhtälö, jonka avulla voimme suositella juuri sinulle sopivaa venettä ja siihen sopivaa moottoria.

Alla olevat tuotemerkkilinkit vievät sinut edustamiemme vene- ja moottorivalmistajien tuotesivuille.

Vesijetit, mönkijät, moottorikelkat ja mopot

Oli harrastuksesi joko luonnossa liikkuminen tai rata-ajo - meiltä tarkoitukseen sopivat mönkijät, moottorikelkat ja vesijetit jokaisen harrastajan tarpeisiin. Rauhallisempaa kyytiä tarjoaa mopovalikoimamme.

Meille pääasia on se, että löydämme juuri sinulle sopivan kulkupelin.

Ruohonleikkurit, lumilingot ja pienkoneet

Honda on kautta aikain tuottanut vain laatua. Juuri siitä syystä luotamme Hondaan niissä tuotteissa, joilta vaaditaan kaikkein eniten. Ruohonleikkureissa, lumilingoissa ja muissa pienkoneissa, kuten esimerkiksi generaattoreissa, tarvitset sellaista toimintavarmuutta, johon pystyt ehdottomasti luottamaan.

Klikkaa Hondan tuotemerkkiä alla, niin pääset tarkastelemaan kattavaa Honda-valikoimaamme.

Laiturit, trailerit ja venetarvikkeet

Se on aisasta kii! Edustuksiimme kuuluu Majava-peräkärryt ja venetrailerit. Majava-tuotteille on myönnetty sekä laatu- että ympäristösertifikaatit ja mallistosta löytyy kuljetuslaite kaikkiin myymiimme laitteisiin ja veneisiin. Takuuaika Majava-tuotteille on 12-24 kuukautta!

Laituri on kesän paras paikka! Edustamme laadukkaita A-Laitureita ja koko tuotekirjo on saatavissa kauttamme suoraan valmistajalta muutaman päivän toimitusajalla. Ammattitaidolla valmistettu A-laituri on pitkäikäinen, käytännöllinen ja tyylikäs. Mallistosta löytyy laituriratkaisut pienistä uimalaitureista aina suuriin venesatamiin asti. Tutustu A-laitureiden valikoimaan alla olevasta linkistä.

Tarjouspyyntö

Sähköisen tarjouspyynnön jättäminen on helpoin tapa ottaa yhteyttä henkilökuntaamme. Kerro lisätiedoissa mahdollisimman tarkat tiedot sinua kiinnostavasta laitteesta, sekä tiedot mahdollisesta vaihtolaitteesta. Näin pystymme antamaan mahdollisimman kattavan ja kilpailukykyisen tarjouksen.

Saatuamme tarvittavat tiedot tarjouksen tekemistä varten, otamme sinuun yhteyttä toivomallasi tavalla valmiin tarjouksen kanssa. Mikäli tarvitsemme lisätietoja, niin otamme pikaisesti yhteyttä!
Tarjouspyynnön kohde*

Valitse yhteydenottotapa

Mahdolliset lisätiedot

Halutessasi voit lähettää kuvan vaihtolaitteestasi

Etu- ja sukunimi*
Kirjoita nimesi

Yritys

E-mail*
Kirjoita sähköpostiosoitteesi oikeassa muodossa.

Puhelin
Kirjoita puhelinnumerosi oikeassa muodossa.

Postiosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä*
Valitse yhteydenottotapa

Varmennus*
Varmennus
Uusi kuvaVäärä varmennus, tee uudelleen.

Kirjoita varmennus tekstikenttään. Jollet saa selvää varmennuksesta, niin valitse "Uusi kuva".

Avoinna
arkisin 9-17
Lauantaisin 9-13
(1.9. - 31.3. lauantait suljettu)